Boscos, calendari d’activitats

BOSCOS, de Wajdi Mouawad, s’estrena el 29 de març 

Ja tenim CALENDARI D’ACTIVITATS, i ENTRADES a la venda

Dijous 16 i divendres 17 de març, a les 18:30h
Fem un únic ASSAIG OBERT al teatre de la Biblioteca de Catalunya. És una activitat oberta a tothom però cal confirmar assistència a assocperla29@gmail.com o bé al tel. 932171770

Dimarts 4 d’abril, a les 19h
WAJDI MOUAWAD, OBRA, TRADUCCIÓ I LECTURA
Presentació de l’edició La Sang de les promeses
Conversa a l’entorn de l’obra i la traducció de Wajdi Mouawad, arran de la publicació de “La sang de les promeses” a càrrec d’Edicions del Periscopi.
Hi intervindran: Anna Casassas, traductora d’Ànima i Cristina Genebat, traductora d’Incendis i Boscos. Amb la participació d’Aniol Rafel, d’Edicions del Periscopi, i Oriol Broggi, director de La Perla 29. Al llarg de la conversa gaudirem de la lectura en veu alta d’alguns dels textos de l’autor, amb actors com Clara Segura, Julio Manrique, Màrcia Cisteró i Ramon Vila.
Serà al teatre de La Biblioteca de Catalunya i cal confirmar assistència a assocperla29@gmail.com o bé al tel. 932171770


Diumenge 9 d’abril, després de la funció
PARLEM-NE AL BAR, un espai on l’espectador té la paraula. Un punt de trobada per a l’intercanvi de vivències, de punts de vista, per poder escoltar l’altre, i entre tots, construir una reflexió comuna i poder emportar-nos una miqueta més de la veritat del teatre.
Serà al bar del teatre, després de la funció.


Divendres 28 d’abril, després de la funció
COL·LOQUI POSTFUNCIÓ, amb el director, Oriol Broggi, i els actors, per conèixer més sobre l’obra i el muntatge de “Boscos”, una història que ens du a les fonts d’esquerdes humanes, íntimes i familiars, recorrent les commocions històriques d’Europa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.