Bon estiu i visca #AsSocPerla

Benvolguts/des,

Us fem arribar un petit escrit que ens envia l’Oriol, abans de marxar de vacances.

WhatsApp-Image-20160711 (4)


Estimats amics i amigues,

la temporada de teatre ja s’ha acabat i comencen altre cop les vacances. Només desitjar-vos a tots un bon estiu. I donar-vos les gràcies de nou (també a tots aquells que no ens vam veure el dia de la passada Junta Anual de socis/es) per acompanyar-nos en aquest projecte que anem fent junts.

Tanquem un any que per a nosaltres ha estat especial i molt important. Un any amb espectacles diferents, on ha quedat ben clara una voluntat de cerca, en les formes i en les coses a dir. I mentre així passava, #AsSocPerla ha crescut i s’ha consolidat.

Crec fermament que per fer créixer els projectes cal cercar els límits. I cercar-los des dels dos sentits. Des de la part artística en les obres i des de la recepció i la gestió de les mateixes.

Enguany, hem pogut provar coses que teníem al cap de fa molt de temps, nous formats, noves idees… i ens em sentit acompanyats per aquesta ombra que camina al nostre pas que és #AsSocPerla. De cara a la propera temporada, tornem al teatre de repertori i a fer obres fortes i contundents, amb textos gruixuts i companyies grans. Esperem que us continueu sentit atrets pel que podem oferir.

M’agradaria felicitar la Junta per la feina ben feta, i donar les gràcies a tothom pel munt de continguts que junts estem generant, per la quantitat d’activitat realitzada i perquè sentir-vos a prop ens fa forts i ens permet pensar en un més enllà des de la valentia. “Que la vida iba en serio, uno lo empieza a comprender más tarde…” I La Perla, i l’Associació, juntes, van mooolt en serio!

Bon estiu i ens veiem la propera temporada.

Oriol Broggi, director de La Perla 29


unnamed

Us recordem que tots els socis/es podeu gaudir de l’abonament especial #AsSocPerla per la nova temporada teatral de La Perla 29. L’abonament té un preu de 55€ i inclou entrades per als següents muntatges:

UN OBÚS AL COR, de Wajdi Mouawad
L’HOSTALERA, de Carlo Goldoni
BOSCOS, de Wajdi Mouawad
BODAS DE SANGRE, de Federico García Lorca

 

COMPREU EL VOSTRE ABONAMENT AQUÍ

Trobareu més informació sobre la Temporada de La Perla AQUÍ.

 

 


Fotos de l’última Assemblea General


[srizonfbalbum id=12]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.