#AsSocTALKS, paraula d’escena

#AsSocTALKS és un cicle de converses on proposem un cara a cara amb els diferents directors que participen dins la temporada 18 – 19 de La Perla 29. Una hora de reflexió, de confessions i mirades desacomplexades sobre el món del teatre i en concret, un aprofundiment sobre el muntatge que s’està a punt d’estrenar. 

La possibilitat de gaudir d’una conversa relaxada, conduïda per la periodista Anna Pérez Pagès (directora i presentadora del magazine cultural Àrtic de betevé) oberta a tothom. 

Vine i sabràs de primera mà què té un director d’escena dins del cap a poques setmanes de presentar una proposta.


19 de novembre del 2018 a les 19h

Javier Daulte. 4D Òptic

El director argentí torna a Barcelona en motiu de la reposició, 15 anys més tard, de l’espectacle 4D Òptic. Parlant amb ell, coneixerem a fons la seva trajectòria, la seva visió sobre el teatre i la seva relació amb Catalunya.

Pots veure com va anar AQUÍ


28 de gener del 2019 a les 19h

Julio Manrique. La reina de la bellesa de Leenane

Actor proper a La Perla 29 que per primera vegada dirigirà un text a la Nau Gòtica. Una aventura irlandesa, escrita per l’hilarant McDonagh. Un procés d’assaig intens (amb un viatge a Irlanda inclòs) que el Julio podrà explicar amb detall.

Pots veure com va anar AQUÍ


1 d’abril del del 2019 a les 19h

Ferran Utzet. Un, ningú i cent mil

Arrel d’un exercici basat en aquest text de Pirandello que Utzet va proposar dins la primera edició del Festival Escenes de Filosofia i Teatre, un any i mig més tard, l’experiment ha crescut i dies abans d’estrenar parlarem amb Utzet per veure què ha volgut dir tot això…

Pots veure com va anar AQUÍ


* Les dates i hores són susceptibles a canvis. En tal cas s’avisaria en antelació.
* Totes les converses d’aquest cicle tindran lloc al Teatre Biblioteca de Catalunya.
*Caldrà reservar plaça per aquestes activitats a través del mail que us enviarem en el seu moment. En cas que hi hagi alguna modificació en el programa, us avisarem per correu electrònic amb antelació.