Resum de l’assemblea de l’#AsSocPerla i presentació de temporada de La Perla 29

El dilluns 28 d’octubre els Amics de La Perla 29 vam celebrar a la Biblioteca de Catalunya la assemblea anual de socis, corresponent a la temporada 2014-2015, analitzant i valorant tot el que #AsSocPerla ha fet al llarg de la temporada.

CQAb22AUkAAieyT

 

L’Oriol Broggi va donar la benvinguda a tots els assistents, tant socis com acompanyants que van tenir l’ocasió d’assistir com a oients a l’acte, donant pas als representats de la Junta Directiva per a iniciar l’assemblea. El seu president en Toni Trallero va mostrar la satisfacció per haver superat els 275 socis en el tercer any de gestió de l’associació destacant que: “més enllà de participar en els processos creatius i interactuar amb la companyia, ens proposem donar continuïtat a les activitats dirigides a: aprendre, a conèixer els instruments que facin créixer el nostre judici crític, que contribueixin a la formació i educació com a espectadors actius i, sobre tot, que ens diverteixin i ens ho facin passar be en tot moment”

Tot seguit, l’Eulàlia Comas, en el seu càrrec de secretaria, va explicar els objectius de l’Assemblea, la composició i funcions del membres de la junta directiva, l’evolució dels socis i la gestió i funcionament del dia a dia, convidant a tots els associats a animar-se a formar part de les diferents comissions d’activitats i, fins i tot, a formar part de la pròpia junta directiva, donada les dues vacants actuals. Es va agrair públicament la aportació i treball de L’Oscar Montserrat i de al Lali Palau, en el darrer any gestió i activitat en la junta d’#AsSocPerla.

El tresorer, en Cisco Vila, va presentar els comptes de l’associació, així com una proposta de pressupost econòmic per l’any vinent, que ambdós casos van ser sotmesos a l’aprovació dels socis, que van fer-ho per unanimitat. Un dels objectius marcats per la propera temporada es assolir els 350 socis d’#AsSocPerla.

La vicepresidenta, Lara Alonso, va resumir les activitats fetes al llarg de la temporada amb la implicació dels socis en les diferents comissions de treball convocades, i les eines de comunicació que s’han desenvolupat per donar suport a totes les gestions de l’associació.

Per finalitzar l’assemblea, en Toni Trallero va exposar les idees plantejades per a la propera temporada 2015-2016, citant: “La imaginació i la sensibilitat són elements claus per gaudir i apreciar una obra d’art. Submergir-se el l’atmosfera creada per la llum, el so, els objectes…, i amb una especial fixació pel moviment, les expressions, les pauses…, aconseguim commoure’ns i identificar-nos amb allò que se’ns presenta als ulls com la màgia d’un univers nou sobre l’escenari que tenim al davant… Tots aquest sentits i aquestes sensacions són les que volem incentivar des de l’associació amb les diferents activitats que proposarem aquesta temporada per a tots el socis. Com sempre, amb assajos oberts de les diferents produccions de La Perla, col•loquis post funció amb director i actors, xerrades amb l’equip artístic i tècnic, amb especialistes de les temàtiques al voltant de les obres… i també, creant un seguit d’activitats paral•leles als muntatges com: “El quadern 29”, que s’endinsa en el propi procés creatiu des del principi, des de ben a dins, descobrint-nos cada detall del dia a dia…; o altres, com “Parlem-ne al bar”, que dirigit per una de las sòcies, pretén crear un espai a on apropar el diàleg entre tots nosaltres, tot fent un recorregut per l’obra de La Perla 29, des del punt de vista de l’espectador. Continuarem amb iniciatives com el “microrelats” i d’altres similars, amb un caire més transversal, i que tant èxit van tenir la temporada passada, com es el cas del cicle ”El públic i la direcció escènica”, que en aquesta ocasió evoluciona i es converteix en un nou cicle anomenat: “Entre bambolines”, que ens endinsarà en el punt de vista creatiu i de complicitat entre el director i actors de diferents obres de l’actualitat teatral del nostre país. I moltes més iniciatives que sens dubte aniran apareixent…”

Acabada l’assemblea, l’Oriol Broggi va fer la presentació de la temporada de La Perla 29, amb tot el detall de les obres que sens dubte faran viure experiències teatrals inoblidables gracies a la seva manera tan fresca i propera de fer teatre que tenen.

12091464_402725063254746_2919547086396576817_o

12068648_402725083254744_3110336818389948257_o

Com a ‘regal’ especial, i en exclusiva per tots el socis i els seus acompanyats, va tenir lloc un ‘tast’ especial, molt especial, de la primera obra de temporada: “Al nostre gust”, que van oferir: l’Ernest Villegas, Ramón Vila, Montse Vellveí, Laura Aubert, Antoni Gomila, i Jordi Figueras. Impressionant!! Un tast que ja et transporta al mon màgic i característic de les produccions de La Perla 29 i que et deixa amb moltíssimes ganes de reprendre l’obra des d’un inici el mes aviat possible.

I, per acabar, es va compartir un piscolabis i brindar conjuntament pels èxits de La Perla 29 i per totes les activitats de la nova temporada previstes per l’associació: #AsSocPerla.

[fbvinyl id=402724809921438 title=”” desc=””]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.