Assaig obert de “Rèquiem nocturn” – PERE FAURA

Com sabeu, des de l’#AsSocPerla apostem per visibilitzar i crear activitats paral·leles de les propostes culturals nascudes a La Perla 29, però també de totes aquelles de la ciutat de Barcelona.

Aquest cop us volem presentar un assaig obert de Rèquiem nocturn. Un espectacle de dansa dirigit per Pere Faura i que es podrà veure al Mercat de les Flors durant el mes de febrer de 2021.

L’assaig obert serà el proper dissabte 30 de gener a les 11:00h des del canal de Youtube de l’#AsSocPerla:

CÈL·LULA#2: Segona producció del Mercat de les Flors dins del projecte CÈL·LULA

El coreògraf barceloní Pere Faura diu adéu a la dansa. I ho fa a través de l’univers artístic del director de cinema i coreògraf Bob Fosse, gran expert en l’espectacle de la mort, per crear un gran rèquiem festiu i ple de purpurina amb un repartiment multi-disciplinari i multi-generacional de 9 intèrprets, dos músics en directe i la col·laboració especial de Francesc Orella. Escenes icòniques i d’altres de més desconegudes de Fosse seran re-interpretades en un ritual fúnebre per fer reflexionar sobre la vida de la dansa i la bellesa de la mort.

Pere Faura va iniciar la seva carrera als Països Baixos, on va crear bona part de les seves primeres peces, principalment al Teatre Frascati d’Amsterdam, d’on va ser coreògraf associat. El 2006 va tornar a Barcelona i va continuar la seva faceta de creador amb diverses produccions, algunes de les quals hem pogut veure al Mercat, com Sin baile no hay paraísoi Sweet Tyranny. El treball de Pere Faura es caracteritza per l’apropiació d’elements de la cultura pop, com ara l’striptease, la disco, els musicals i el porno, remesclats en una coreografia multidisciplinària que combina tots els elements de l’engranatge teatral.

Concepte, direcció i coreografia Pere Faura / Interpretació Odo Cabot, Montse Colomé, Raffaella Crapio, Mario Garcia, Júlia Irango, Anamaria Klajnescek, Gloria March, Víctor Pérez Armero, Toni Viñals / Concepte i espai escènic Jordi Queralt /  Composició, direcció i interpretació musical Aurora Bauzà i Pere Jou (Telemann Rec.) / Amb la col·laboració Francesc Orella / Assessorament dramatúrgic Marc Angelet /Ajudantia direcció Anna Serrano  / Ajudantia de coreografia Claudia SolWat
Producció Mercat de les Flors, Grec 2020 Festival de Barcelona – Institut de Cultura, Aj. de Barcelona, Plataforma Cultural La Diürna SL / Amb la col·laboració Fundació Banc de Sabadell / Amb el suport especial  Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya (CAT)
Estrena Juliol, 2020 – Festival Grec – Mercat de les Flors (BCN)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.