Escenaris possibles. 29 minuts en companyia…

Cicle de converses virtuals amb Marina Garcés, Ferran Utzet, Toni Gomila, Alícia Gorina, Oriol Broggi i Victoria Szpunberg per seguir parlant i donant nous punts de vista al fet teatral a partir de la crisi del Coronavirus.

Benvolguts socis i sòcies,

Després de la bona rebuda de la conversa, entre Toni Casares, Oriol Broggi i la periodista Gemma Ruiz, hem creat un petit cicle de quatre converses, durant les properes setmanes, amb diferents persones vinculades al pensament i a les arts escèniques amb l’objectiu de seguir pensant conjuntament, aportant altres mirades i noves preguntes.

Allò que ens ocupa, i ens mou, és intentar pensar com serà el teatre que tindrem, i com la situació actual afecta a l’art teatral en si. Pensar aquests “Escenaris possibles” com una cursa llarga, sense pressa, i sense voler treure especials conclusions, en un moment de màxima incertesa i notícies molt volàtils. Una cursa llarga d’anar pensant i elaborant, sobre una idea que ens inquieta tant a creadors com espectadors.

“Potser justament aquesta situació ens permet pensar-hi amb molta més intensitat. Perquè la crisi sanitària posa en qüestió, prohibeix directament, les condicions fonamentals del fet teatral. L’art en directe, en viu, i la trobada ritualitzada d’un grup de persones. És aquesta prohibició el que ens fa palès molts dels mecanismes que abans estaven ocults darrera l’evident. De tant a la vista que els teníem ens era més difícil d’observar.” Oriol Broggi

Des de l’#AsSocPerla sentim la necessitat de generar pensament crític en la situació actual buscant múltiples veus que ens aportin la seva mirada.

Per fer-ho, us proposem les següents converses:
 
Dimarts 26 de maig a les 19h Marina Garcés amb Ferran Utzet (vídeo)
Dimecres 3 de juny a les 19h Toni Gomila amb Eulàlia Comas (#AsSocPerla) (vídeo)
Dimecres 10 de juny a les 19h Alícia Gorina amb Oriol Broggi (vídeo)
Dimecres 17 de juny a les 19h Victoria Szpunberg amb Marta López (#ASocPerla)
 
Si voleu participar-hi, escoltant alguna de les converses i aportant per escrit les vostres reflexions, us podeu inscriure aquí i us enviarem les instruccions per participar-hi. 

Us esperem amb moltes ganes a la primera xerrada del proper 26 de maig a les 19h!

Fins llavors, una fortíssima abraçada, a totes i tots.

Inscriu-te aquí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.