Revisionem les obres de La Perla

Des de La Perla ens comparteixen en exclusiva algunes gravacions de les produccions perquè aquests dies de confinament les poguem revisitar. 

“Hem pensat que pot ser un bon exercici re-visitar les gravacions d’algunes de les nostres obres, algunes antigues, d’altres més recents, A vegades el so no té prou qualitat, a vegades es tracta d’un pla general i prou -que ens servia a nosaltres com a eina de treball- i altres vegades són muntatges més elaborats. Altres són realitzacions que ara faríem diferents. Algunes no són prou bones. En tot cas segur que totes tenen un o altre inconvenient. Però, si som indulgents, potser ens podran acostar al teatre i fer-nos sentir junts de nou, compartint allò que ens agrada. És per això que hem creat aquesta llista a Youtube, perquè pugueu tornar a veure o potser descobrir una vintena de les obres que ens han acompanyat al llarg de tots aquests anys.”

· Enllaç llista youtube

Des d’AsSocPerla volem aprofitar aquesta ocasió per animar-vos a escriure’ns. Feu-nos arribar els vostres pensaments d’aquests dies, les vostres evocacions que us puguin portar aquests visionats, creacions lliures, tot allò que vulgueu compartir. Ens ho podeu fer arribar a través del nostre correu amics@assocperla.cat o bé a través del formulari que trobareu a continuació.