Bones vacances!

Benvolguts/des socis/es,

Unes paraules per tancar la temporada i desitjar-vos bon estiu.

#AsSocPerla ha complert 5 anys. Una primera etapa en què l’associació ha estat plena d’activitats, emocions i bons moments compartits al voltant d’allò que ens agrada: el teatre. Estem satisfets del camí recorregut, per què no dir-ho, però es molt el que encara ens motiva a continuar creixent amb tots els amics de La Perla 29, amb el cap ple d’idees, força imaginació, il·lusió i empenta.

En aquest nou període de cinc anys més que encetem, volem participar més activament en tot allò que neix i es mou al voltant de les arts escèniques i la cultura en general; perquè tot plegat ens transmet poesia, perquè es un camí d’emocions i ens dona la possibilitat de pensar, de respirar, de créixer… i de ser més feliços.

Però com bé sabeu, la clau principal d’#AsSocPerla sou vosaltres. I és per a vosaltres que anem pensant i gestionant activitats i iniciatives, sempre del braç de La Perla 29. Ens agrada el teatre, ens agrada parlar de teatre, viure’l i sentir-nos-hi a prop.

Actualment #AsSocPerla té 380 socis, i us volem demanar que ens ajudeu a acostar el nostre projecte a més públic. Aquell amic o amiga que sempre penseu que li podria agradar, o amb qui aneu sovint al teatre. Aquells companys, veïns, etc… Que vinguin, que ens coneguin, que es facin socis i que comparteixin amb nosaltres aquest espai.

També aprofito per dir-vos a tots que la Junta és oberta a tothom. Que les noves incorporacions sempre són molt benvingudes perquè aporten noves mirades i això ens fa més interessants. Formar part de la junta vol dir assistir a una trobada mensual que fem a les oficines de La Perla 29 per programar les activitats, per parlar de què i com volem fer les coses. També us podeu apuntar a treballar en algunes de les comissions que tenim engegades, fent col·laboracions puntuals per organitzar algun cicle de xerrades, alguna activitat, col·loquis… Recordeu que #AsSocPerla és una associació d’amics de La Perla 29, i per tant de voluntaris amants del teatre i espectadors amatents que ens vinculem a la feina de La Perla d’una manera més estreta.

Dit això, només em queda desitjar-vos molt bon estiu i dir-vos que al setembre ens hi tornarem a posar per proposar-vos un munt d’iniciatives que ja circulen per dins dels nostres caps i que a la propera temporada farem realitat.

Molt bones vacances !!

Toni Trallero
#AsSocPerla

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *