Fem agenda

El proper 21 d’octubre reestrenem l’obra Assedegats, un text de Wajdi Mouawad i Benoît Vermeulen sota la direcció d’Oriol Broggi.

Qui no s’ha despertat algun cop amb el buit a dintre? Amb unes ganes irrefrenables de ser lliure i de viure convençut que l’amor i la bellesa poden absolutament amb tots els horrors. Amb la convicció que cal deixar enrere les rutines asfixiants i les normes absurdes, el prosperar insignificant i la distància trista. Qui no espera retrobar-se algun dia amb la infantesa abandonada? On la voluntat i la sorpresa i l’amor i el rebuig i la son i l’eufòria eren tan intenses que el món i la vida eren una mateixa cosa, i valien la pena.

Des d’ #AsSocPerla us proposem les següents activitats al voltant de la producció:

ASSAIG OBERT ONLINE

Dijous 15 de 16.30h a 20.30h i divendres 16 de 12h a 14h i de 16h a 18h
A través d’una plataforma online obrirem les portes d’un assaig perquè pugueu veure com es va coent la posada en escena. Gràcies a la realització en directe que fem durant l’espectacle podreu connectar-vos a veure l’assaig d’Assedegats. Per fer-ho us heu d’inscriure aquí i al mateix dia us enviarem un enllaç per connectar-vos. 

COL·LOQUI POST-FUNCIÓ AMB  LA COMPANYIA I EL DIRECTOR

Divendres 30 d’octubre després de la funció al Teatre Biblioteca de Catalunya
Una trobada amb la companyia i el director del muntatge, per parlar sobre el que haurem acabat de veure i descobrir tots els secrets que amaga la posada en escena.
Cal inscriure’s aquí.
Pots comprar les entrades aquí

Recordeu que si reserveu lloc i després no hi podeu assistir és important que ens aviseu amics@assocperla.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *